Zostań Trenerem/Koordynatorem i zostań Mistrzem Pokemon!
Stnołem na chwile wróciłem go do balla i dobiegłem do Teamu Aqua-Więc teraz mamy chwile na ucieczkę, a jak im uciekniemy to mam nadzieje , że mnie przyjmiecie.-powiedziałem do tego członka Teamu Aqua który powiedział , że nie mają czasu.
Poszedłem za nim -A tak dokładnie to gdzie teraz płyniemy?I dzięki , że mnie zabierzecie.
-Dobrze.-płyneliśmy łodzią podwodną, aż w końcu dopłyneliśmy do kwatery głównej Teamu Aqua.
Mam na imię Bary Grass.Podobno macie za cel to odnalezienie i zbudzenie Kyogra i walczycie z Teamem Magma.Zawsze chciałem spotkac Kyogra i nie lubię Teamu Magma.A poza tym zawsze was podziwiałem.
- Rozumiem, twoim pierwszym zadaniem będzie przeszukać ruiny na jednej z wysp. Ty tam zaprowadź go do magazynu i daj mu potrzebny sprzęt!
Powiedizał, a po chwili zacząłeś iść za jakimś gościem do magazynu.
Poszedłem za nim i zapytałem się jaki sprzęt mam dostac i jak się dostane na do tych ruin.
- Zobaczysz.
A, gdy doszliście na miejsce wręczył ci 3x aqua balle i aquadexa, a także aqua ball z pokemonem. oprócz tego otrzymałeś ubrania teamu.
- To twój nowy pokemon. Zaraz pokażę ci lokalizacje ruin.
Pokazał ci wszystko na mapie jak tam trafić od twojej aktualnej pozycji.
- Pomozemy ci dostać się na ląd, ale dalej ruszysz sam.
Poszedł gdzieś czekając na ciebie.
-No dobra.Snivy wyjdź.-Wziołem pokemona na ręce i ruszyliśmy do ruin.A ja użyłem Aquadexu , żeby się skontaktowac z szefem i zapytałęm się: Czego mam szukac?