Zostań Trenerem/Koordynatorem i zostań Mistrzem Pokemon!
Ruszyłem do miejsca które mi wskazał ten człowiek na mapie.Kiedy tam dochodzimy szukam kuli.
Podchodzę do nich-Czego tu szukacie?Jesteście z Teamu Aqua jak ja.
( Fail - miało być Magma, ale ok)
---
- Odkryliśmy, że to tutaj może znajdować się kula zdolna kontrolować Gryudona, ale te ruiny są zbyt duże. mogą tu być również, gdzieś symbole lub teksty ukazujące położenie Gryudona.
-Ale co to nas interesuje?-sprawdziłem czy obie osoby to faceci i -Może razem zaczniemy szukac.
-Mam znaleśc tą kule, tak macie racje, więc w drogę.A jak tu przybyliście?-zaczołem szukac tej kuli a Taillow który latał koło mnie i Snivy którego miałem na rękach mi pomagali.
-A ja tu teraz przybyłem i już coś mam.-pobiegłem zobaczyc co znalazł Taillow.
-Taillow wracaj.-poszedłem do tych z zespołu Aqua-Tam jest 6 ludzi z zespołu Magma, co robimy?Może znaleźli kulę.
-Hmmm weź wyślij na zwiady do nich Snivy,ten pokemon często jest w takich miejscach jak ruiny więc nie zwrucą na niego uwagi,niech Snivy spojrzy czy znaleźli kule i wtedy wróci do nas.
-Czy ja wiem.Snivy idź tam i spróbuj zobaczyc czy coś znaleźli.-kiedy Snivy poszeł wypuściłem Taillowa-Taillow gdyby coś poszło nie tak to musisz tam poleciec złapac Snivy i przyleciec cie razem tu.
Schowałem oba pokemony spowrotem do balli-I co teraz one nic nie widziały.A ich jest za dużo , żeby walczyc.